Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
ПЕТТАТА ТРАДИЦИОНАЛНА ДЕМИРХИСАРСКА ЛЕТНА ШКОЛА ОТВОРЕНА ЌЕ БИДЕ ЗА ИВАНДЕН PDF Печати

11.4.2022

.

sredba-po-odnos-na-pettata-demirhisarska-letna-skola-1

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 9-та СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

8.4.2022

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 8-ма СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

23.3.2022

Повеќе...
 
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ PDF Печати
Годишен извештај за 2021 година за напредокот на состојбата со еднаквите можности на жените и мажите при ЕЛС, Општина Демир Хисар
 
СООПШТЕНИЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈАВЕН УВИД PDF Печати

21.3.2022

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 273

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер