Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
ЕКО АКЦИЈА - РАСЧИСТЕНИ ДИВИ ДЕПОНИИ PDF Печати

18.2.2022

.

cistene-diva-deponija-1

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ PDF Печати

4.2.2022

.

grb za na veb

.

Повеќе...
 
Предлог - Одлука PDF Печати

Врз основа на на член 83-а став 4 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Службен весник на РМ број 199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16, 64/18 и 168/18),

Правилникот за форма и содржина на општиот акт со кој се утврдуваат условите за изградба во селата кои немаат урбанистичка документација до донесување на план

(СЛ Весник на РМ број 229/18) и Правилникот за стандарди и нормативи за урбанистичко планирање (СЛ Весник на РМ број 142/15, 217/15, 225/15, 228/15, 35/16, 99/16, 

134/16, 33/17 и 86/18), Комисија формирана од Градоначалникот на Општина Демир Хисар со Решение бр. 08-448/1 од 15.05/2019 год., утврди текст на:

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 5-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

26.1.2022

Повеќе...
 
ТРАДИЦИОНАЛНО ФРЛАЊЕ НА СВЕТИОТ КРСТ ВО ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

20.1.2022

.

vodici-2022-1

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 7 од 273

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер