НГО „ПОЛЕНКА“ PDF Печати
polenka0logo

Невладина организација „ПОЛЕНКА“ Демир Хисар

Развој, заштита и унапредување на општеството

 • организирање на конференции, семинари, обуки и друг вид на активности;
 • поттикнување на иницијативи кај надлежните органи и институции во насока на остварување на целите на Здружението;
 • медијација;
 • помаѓање на изнаоѓање на решенија за обновливи извори на енергија
 • рурален развој
 • заштита на културно-историски споменици
 • заштита на етничките малцинства
 • заштита на животната средина
 • заштита на ендемичната флора и фауна
 • заштита на животните
 • заштита и сочувување на традициите и културата
 • зачувување на обичаите

Контакт:

Е-адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Лице за контакт:

Александар Стојановски

Тел: 075 687 316

Адреса:

Ул. М. Тито, бб

7240 Демир Хисар, Македонија


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер