Слободен пристап до информации PDF Печати

СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР


Општината Демир Хисар,  во согласност член 3 од  Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (Сл. Весник на Р.Македонија бр. 13 од 01.02.2006 г.)  е имател на информации од јавен карактер.

Согласно член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер  за службено лице кое ќе посредува  и ќе укажува помош при остварување на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер  Градоначалникот на  Општина Демир Хисар го назначува лицето:


 - М-р Игор Дамјаноски, Службено лице за посредување со информации од јавен карактер

   тел.: 047/ 552-661

   е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

   

Листа на информации од јавен карактер во општина Демир Хисар (превземи тука).

Образец за Барање за пристап до информации од јавен карактер (превземи тука).

Образец за ЖАЛБА (превземи тука).

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер