СООПШТЕНИЕ PDF Печати

Градоначалникот на Општина Демир Хисар и Советот на Општина Демир Хисар, по повод

Новогодишните празници организираат новогодишна претстава:  

.

                       "ВРЕЌАТА НА ДЕДО МРАЗ" 

.

Претставата ќе се одржи во големата сала на Домот на културата "Илинден", Демир Хисар,

на ден 25.12.2017 година, со почеток во 13 часот. 

Ве очекуваме драги деца на возраст од 2 до 14 години! 

.

Во претставата ќе се дружите со: 

.

Принцезата - Нова Година

Дедо Мраз

Вештерката

Папагал

Мајмун 

                                                                                                                    

                                                                                                       Влезот е слободен

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер