СООПШТЕНИЕ ОД ШТАБОТ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР Печати

13.05.2019

soopstenie - stab za zastita i spasuvanje na opstina demir hisar-13.05.2019 - za na veb