Известување од EVN Македонија Печати

16.10.2019 

evn - 1

Oд ЕВН Македонија  известуваат дека поради

планирани зафати на електродистрибутивната мрежа

на ден 17.10.2019 г. во период од 9.10 до 16.00ч.

без напојување со  електрична енергија ќе останат корисниците од селата 

Доленици, Железнец, рибник Аквалед, Хидроцентрала Кушница,

с.Големо Илино, Зенго Доленци со околните стопански и нестопански објекти.