Известување на EVN Македонија Печати

27.11.2019

.

evnmk.navigation.logo.text

Почитувани,

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.11.2019 год. (четврток), во период од 08.45 до 15.30ч. без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од с.Доленци, с.Големо Илино, с.Мало Илино, с.Железнец, ХПП Кушница, ХПП Големо Илино, Аква Ленд, Ниол Трејд, Зенго Доленци.