СООПШТЕНИЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ Печати

10.04.2020

ИНФОРМАЦИЈА ЗА БАРАЊЕ НА ДОЗВОЛИ ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ВРЕМЕ НА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ

.

izvestuvanje za dozvola za dvizenje foto

.

.

Почитувани граѓани на Демир Хисар, 

Доколку некој граѓанин има итна и неодложна потреба од движење во периодот на забрана за движење, го упатуваме да поднесе барање до Кризниот штаб на Општина Демир Хисар, контакт лице Игор Дамјаноски, 075 468 872 и на е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

Барање може да се поднесе лично во Општина Демир Хисар или по електронски пат.

.

Во прилог Ви доставуваме Известување и Образец за Барање, кои можете да ги преземете на следните линкови:

- Информација за барање на дозволи за движење во време на забрана за движење (PDF - верзија);

- Образец за Барање довзола за движење во време на забрана за движење (PDF - верзија);

- Образец за Барање дозвола за движење во време на забрана на движење (Word - верзија).