Известување на EVN Македонија за 29.11.2020 Печати

evnmk.navigation.logo.text

Почитувани,


Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.10.2020 год. (четврток), во период од 09.30 до 13.30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од нова населба во Демир Хисар и тоа дел од:


   - ул. Гоце Делчев;

   - ул. Партизанска;

   - ул. Охридска;

   - ул. 2-ри Септемвери и

   - ул. Први Мај

со околните стопански и не стопански објекти во Демир Хисар.