ИЗВЕСТУВАЊЕ PDF Печати

29.01.2013

ПРЕКУ РЦУК ДЕМИР ХИСАР, ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН

Се известуваат потрошувачите на електрична енергија, дека на 30.01.2013, среда, во времето од 10:00 до 14:00 часот, ќе има краткотрајни прекини во редовното снабдување со електрична енергија во следниве населени места:

- Утово, Загориче, Обедник, Смилево, Суводол, Кутретино, Вардино, Ревир „Мраморица“ и дел од Демир Хисар.

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од наведените населени места.


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер