ИЗВЕСТУВАЊЕ Печати

29.01.2013

ПРЕКУ РЦУК ДЕМИР ХИСАР, ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН

Се известуваат потрошувачите на електрична енергија, дека на 30.01.2013, среда, во времето од 10:00 до 14:00 часот, ќе има краткотрајни прекини во редовното снабдување со електрична енергија во следниве населени места:

- Утово, Загориче, Обедник, Смилево, Суводол, Кутретино, Вардино, Ревир „Мраморица“ и дел од Демир Хисар.

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од наведените населени места.