Вести
Промотивни материјали Проект „Откривање на скриените Атракции“ PDF Печати
Вести

Во рамките на нашиот заеднички проект од програмата за прекугранична соработка

„Откривање на скриените Атракции“

изработивме 6 публикации кои се јавни и објавени на веб страните на партнерите во проектот

Within our joint project from the cross-border cooperation program
"Discovering Hidden Attractions"
we have prepared 6 publications that are public and published on the websites of the project partners

dmp_dh_klos_final

DESTINATION MANAGMENT PLAN

ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ДЕСТИНАЦИЈАТА


flaer a4 ff-01

flaer a4 ff-02

FACTS & FIGURES

ФАКТИ И БРОЈКИ


promotional guide english

PROMOTIONAL GUIDE TO HISTORICAL, CULTURAL AND NATURAL MONUMENTS IN KLOS

ПРОМОТИВЕН ВОДИЧ ЗА ИСТОРИСКИ, КУЛТУРНИ И ПРИРОДНИ СПОМЕНИЦИ ВО КЛОС


artisans booklet english

KLOS ARTISANS

ЗАНАЕТЧИСТВО ВО КЛОС

klos museum_ guide english

KLOS MUSEUM GUIDE

ВОДИЧ ЗА МУЗЕЈ ВО КЛОС

balgjaj guide english

BALGJAJ MOUNTAIN AND LAKES GUIDE

ВОДИЧ ЗА ПЛАНИНА И ЕЗЕРА БАЛЃАЈ, КЛОС


flaer a4 petre-02

FLYER MEMORIAL ROOM "PETRE M. ANDREEVSKI "

ФЛАЕР МЕМОРИЈАЛНА СОБА „ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ“

mapa za pecat-01

mapa za pecat-02

MAP SLOESTICA VILLAGE DEMIR HISAR

МАПА СЕЛО СЛОЕШТИЦА ДЕМИР ХИСАР

  FACEBOOK 

instagram logo

IPA Cross-Border Cooperation Programme North Macedonia-Albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС


 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 4-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

23.12.2021

Повеќе...
 
Предлог Буџет на Општина Демир Хисар за 2022 година PDF Печати
Вести

ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЗА 2022 ГОДИНА

ПРЕДЛОГ-БУЏЕТ ЗА 2022 ГОДИНА-ОБРАЗЛОЖЕНИЕ
Фискална табела
Биланс на приходи
Биланс на расходи
Капитални расходи
Тековни оперативни расходи
Функционални расходи
Функционални расходи на потпрограма
Посебен дел

 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 3-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

17.12.2021

Повеќе...
 
ПО ПОВОД 5. ДЕКЕМВРИ, ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОЛОНТЕРСТВОТО PDF Печати
Вести

03.12.2021

.

odbelezan-5-dekemvri-svetski-den-na-volonterstvoto-1

.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 267

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер