ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА Печати
Вести

Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека

на ден 11.05.2022 г. во период од 09.45 до 12.30ч. 

без напојување со електрична енергија

ќе останат следните населени места на подрачјето на општина Демир Хисар:

ТС:  Прибилци, Журче, манастир Журче, Сладуево, Белче, Фарма Белче, Маит,

Граиште, Бараково, Единаковци, Света, Вардино, пумпи Граиште,

СУИТ Елит, хотел Младост, Слепче, фарма Слепче, Ксенос, ман. Лесково, Св. Јован, Добромирово.

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.


Со почит,