Јавни набавки

ПЛАНИРАНИ НАБАВКИ ________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ОБЈАВЕНИ ОГЛАСИ ____________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ________  ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

РЕАЛИЗИРАНИ ДОГОВОРИ ____ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ПОНИШТЕНИ ПОСТАПКИ           ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

---

Интерна процедура за спроведување на јавните набавки во општина демир хисар

Интерна процедура за спроведување на  набавки без примена на правилата за јавни набавки (мали набавки)

-

   Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
1 Број на оглас: 07203/2021 Четврток, 29 Април 2021
2 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ПОСТАПКАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ЈАВНА НАБАВКА Четврток, 29 Април 2021
3 Број на оглас: 06215/2021 Вторник, 13 Април 2021
4 Број на оглас: 05852/2021 Среда, 07 Април 2021
5 Број на оглас: 05781/2021 Среда, 07 Април 2021
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>
Страница 1 од 28

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер