Соопштенија
СООПШТЕНИЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈАВЕН УВИД PDF Печати

23.6.2022

Повеќе...
 
Повик за формирање на партиципативно тело за урбанистичко планирање PDF Печати

Povik za formiranje participativno telo small 1

Повеќе...
 
Решение за одобрување Програма ГАСПРОМЕТ PDF Печати
Resenie-Gaspromet-potpis-small-Page1
Повеќе...
 
Одобрување на проектна програма за фотоволтаична централа во КО Сопотница за ГАСПРОМЕТ PDF Печати

Решение за одобрување на на проектна програма за фотоволтаична централа во КО Сопотница за ГАСПРОМЕТ

 
Соопштение за повторен јавен увид PDF Печати

Soopstenie za povtoren javen uvid

АНКЕТЕН ЛИСТ

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НЕМЕНА Е2.1 - ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД НА АВТОМОБИЛИ, НА К.П.бр.2762/1, м.в.„ПАПРАЃЕ“, К.О.СЛЕПЧЕ, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР


 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 29

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер