Соопштенија
СООПШТЕНИЕ - ЈАВЕН ПОВИК PDF Печати

1.7.2022

.

grb-na-opstinata-za-na-veb-vektorska-forma

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈАВЕН УВИД PDF Печати

23.6.2022

Повеќе...
 
Повик за формирање на партиципативно тело за урбанистичко планирање PDF Печати

Povik za formiranje participativno telo small 1

Повеќе...
 
Решение за одобрување Програма ГАСПРОМЕТ PDF Печати
Resenie-Gaspromet-potpis-small-Page1
Повеќе...
 
Одобрување на проектна програма за фотоволтаична централа во КО Сопотница за ГАСПРОМЕТ PDF Печати

Решение за одобрување на на проектна програма за фотоволтаична централа во КО Сопотница за ГАСПРОМЕТ

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 33

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер