Соопштенија
3 УП вон опфат за формирање на ГП со намена Е1.13 - ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ PDF Печати

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА
ЗА
ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ
ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН
ЗА
ФОРМИРАЊЕ НА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СО НАМЕНА
Е1.13 - ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ,
ВО К.О.ПРИБИЛЦИ, м.в.„ГОРНИ ЛИВАДИ 3“ ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Повеќе...
 
2 УП вон опфат за формирање на ГП со намена Е1.13 - ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ PDF Печати

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА
ЗА
ИЗРАБОТКА НА
УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН
ЗА
ФОРМИРАЊЕ НА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СО НАМЕНА Е1.13-ПОВРШИНСКИ
СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ, НА ДЕЛ ОД К.П.бр.461/2, ДЕЛ
ОД К.П.бр.462, ДЕЛ ОД К.П.бр.463, ДЕЛ ОД К.П.БР.465 И ДЕЛ ОД К.П.бр.466,
К.О.ПРИБИЛЦИ, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Повеќе...
 
1 УП вон опфат за формирање на ГП со намена Е1.13 - ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ PDF Печати

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН
ЗА
ФОРМИРАЊЕ НА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СО НАМЕНА Е1.13-ПОВРШИНСКИ
СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ, НА К.П.бр.461/1,
ДЕЛ ОД К.П.бр.461/2, ДЕЛ ОД К.П.бр.462, ДЕЛ ОД К.П.бр.463, К.П.бр.464, ДЕЛ
ОД К.П.бр.465 И ДЕЛ ОД К.П.бр.466
К.О.ПРИБИЛЦИ, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ - ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

16.11.2021

Повеќе...
 
ОГЛАС ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС PDF Печати

За користење и управување со Мултифункционалниот Центар во с.Слоештица

oglas 1 small

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 9 од 33

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер